Hubungi saya di :
qtee.eshoppe@gmail.com
0133559818


Cara pembelian dan tempahan: -

1) Sila SMS @ EMAIL

2) Selepas anda MEMBUAT PEMBAYARAN baru lah
kami akan proceed pesanan anda.

3) Pembayaran adalah dengan bank in ke account
Maybank @ CIMB saya, yang mana akan saya
berikan selepas anda membuat tempahan.


Tuesday, February 1, 2011

Lengging comel


Mesti ade yg terfikir...apa perlunya pemakaian legging ni yea..ini cume pendapat saya yg telah menggunakan legging pada anak saya...

Biaselah kanak-kanakkan...jarang yag bersopan santun dalam bemain terutamanya...betulkan?...harap ibu2 paham maksud saya...sekurang2nya dah pakaikan legging saya dah tak risau anak nak duk camane pon...fungsinya macam kain dalam juga...cumenye lebih cantik menarik dan comel je bila dipakaikan kat anak tu...

Saya suke pakaikan lengging ni kalo anak2 dara saya pakai dress(cam gamba di atas) pakai baju kurung pon saya pakaikan legging ni...maka memang x nampak langsung lah seksi tu..walaupon kanak-kanak...tapi masih lagi PEREMPUAN ye tak.....

Serupa lah juga kalo bayi dan juga anak lelaki...cumanya lelaki kurang lah skit selalunya mase masih bayi je di pakaikan kerana untuk alas kaki dari kesejukan....

Jadi ibu2 fikir2kan lah....ini adalah pengalaman saya sendiri...terpulang pada ibu2 yea...












Legging 10
Panjang 54cm
RM18.00




SOLD





Legging 8
Panjang 48cm

RM18.00





SOLD




Legging 7
Panjang 52cm

RM18.00





SOLD




Legging 6
Panjang 49cm

RM18.00




Legging 5
Panjang 48cm

RM18.00





Legging 4
Panjang 60cm

RM18.00





Lengging 3
Panjang 60cm

RM18.00





Legging 2
Panjang 65cm

RM18.00





Legging 1
Panjang 55cm

RM18.00

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

My Blog List

Dermalah untuk Pn Haryanie

Assalammualaikum...

DERMA UNTUK HARYANIE
Salam 1 Malaysia untuk semua kawan2 blogger.... saya sedang membuat kutipan dana untuk seorang ibu tunggal kepada 3 org anak yang mengidap penyakit agak kritikal iaitu Pn Haryanie.

http://www.aliaharyanie.blogspot.com

Beliau mengidap penyakit serius iaitu mengidapi penyakit saraf (Guillan barre syndrome A.I.D.P Axonal Variant) iaitu lumpuh separuh badan, enemia dan chronic gastritis (usus terlalu nipis) . Beliau telah lumpuh separuh badan dan kemungkinan besar akan hilang deria penglihatan.

Diharap rakan-rakan sudi membantu bagi meringankan serba sedikit beban untuk die bagi beliau menjalani kehidupan harian, seperti kos perubatan serta persekolahan anak2nya.

Kepada rakan-rakan yang sudi menghulur bantuan bolehlah terus berhubung dengan Haryanie di blog beliau

http://www.aliaharyanie.blogspot.com